Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,814 $

Véres testvérügy Szigetszentmiklóson: saját testvérét szúrta le, szerinte játékból alakult így

Egy 21 éves román férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint vitájuk alkalmával fogta magát és mellkason szúrta a testvérét.

...svg content...Fotó: YouTube/PoliceHungary
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rendőrségi beszámoló szerint egy ideje már együtt lakott és egy helyen is dolgozott a testvérpár Szigetszentmiklóson. Augusztus 18-án reggelre mindketten kipihenték az éjszakai műszakot, majd nem sokkal az ébredésüket követően italozni kezdtek.

Délután újra a szálláshelyükön tartózkodtak, valamint összeszólalkoztak, lökdösték egymást, ami dulakodásig fajult. A testvérpár egyik tagja egy nála lévő 12,5 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel rátámadt a bátyjára, akit mellkason szúrt.

A 26 éves férfit a helyszínre kiérkező mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba, ahol azonnal megoperálták. Nem sokkal később a 21 éves férfit elfogták és előállították, miközben a kés is előkerült.

A román férfi kihallgatásán azt vallotta, hogy bár veszekedtek és való igaz, hogy testvérét megszúrta, mindez csak egyszerű játékból alakult így, ami a testvérek között szokott történni, a véletlen műve, hogy bátyja a dulakodás közben megsérült – olvasható a közleményben.

A csalódott férj egy házilag készített, autóra helyezett csőbombával akart revansot venni

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály Életvédelmi Alosztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást, egyben előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.