Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,205 $

Minden előzmény nélkül, késsel támadt rá egy nőre egy férfi hajnalban

A 26 éves férfi akkor hagyott fel a bántalmazással, amikor saját magát is megsebesítette a késsel.

Fotó: Facebook/Magyar Rendőrség
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

A gyanú szerint egy 26 éves férfi több késszúrással megsebesített egy nőt augusztus 19-én, csütörtökön a hajnali órákban – derül ki a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság police.hu oldalon megjelent közleményéből.

Fotó policehu

A 26 éves berhidai férfival szemben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

A hatóságok tájékoztatása szerint az eljárás adatai alapján a férfi augusztus 19-én 4 óra 30 perc körüli időben Berhidán, egy buszmegállóban minden előzmény nélkül egy késsel rátámadt a vele szemben gyalogosan közlekedő nőre. A sértett védekezni próbált a számára csak látásból ismert személy szúrásai ellen, így dulakodás alakult ki közöttük.

Az elkövető eközben saját magát is megszúrta, ekkor cselekményével felhagyott, majd az áldozatot magára hagyva távozott a helyszínről. A kiérkező járőrök egy órán belül a lakásán elfogták a 26 éves berhidai elkövetőt, akit előállítottak a Veszprémi Rendőrkapitányságra.

A nőt sérülései miatt kórházba szállították. A nyomozók a fiatalembert emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.

Jön a Real Madrid nagy meccse, nagyon közel a bajnoki cím

Hazai pályán több mint kötelező lesz hoznia a Cadiz elleni meccset a Real Madrid, amivel rendkívül közel kerülhet a bajnoki címhez.