Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,232 $

A tálibok szóvivője úgy adott interjút az izraeli televíziónak, hogy azt sem tudta, kivel beszél

A tálibok szóvivője később állítólag kifejtette, hogy „nem adott interjút senkinek, aki bemutatkozott, hogy ő egy izraeli médiumtól jött”, megjegyezve, hogy egyes újságírók „álcázhatták magukat”.

...svg content...Fotó: MTI/EPA
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Suhail Shaheen, a tálibok szóvivője a jelek szerint úgy adott interjút az izraeli állami televízió hírcsatornájának, hogy egyébként fogalma sem volt arról, hogy izraeli médiával áll kapcsolatban – írja a The Times of Israel.

Az újság szerint Shaheen a Kan izraeli műsorszolgáltatónak adott interjúját kedden sugározták, ami sokakat igencsak meglepett, mivel úgy tűnt, a hírhedt iszlamista terrorszervezetnek számító tálibok képviselője beleegyezett abba, hogy egy izraeli csatornával beszéljen. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Mint azonban kiderült, az interjút készítő újságíró, Roi Kais állítólag nem mondta el Shaheen-nek, hogy ő vagy az általa képviselt hálózat izraeli. Néhány órával az interjú sugárzása után maga Shaheen is azt tweetelte, hogy „nem értette, kivel beszél” – ahogy a lap fogalmazott.

„Naponta sok interjút készítek újságírókkal, miután Afganisztán tartományi központjai és a főváros, Kabul az Iszlám Állam kezére került. Lehet, hogy néhány újságíró álcázza magát, de én még nem készítettem olyan interjút, ahol bárki is bemutatkozott volna, hogy ő egy izraeli médiumtól származik”

– idézte a lap a tweetet.

A fent említett interjúban Shaheen azt mondta, hogy az afganisztáni nem muszlim kisebbségeket a tálibok megvédik, és hogy az általa képviselt szervezetnek nincs kapcsolata a Hamásszal.

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.