Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,46 Ft
Euró
388,31 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
63,463 $

Új és érdekes fejlemények Coutinho ügyében a Barcánál

Nem érkezett jobb ajánlat, így a középpályás még egy évig marad a Barcánál.

Fotó: Twitter/Transfer News Live
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ronald Koeman és a Barcelona vezetői úgy döntöttek, hogy Philippe Coutinho kap még egy harmadik esélyt, hogy megmutassa, mire képes a Camp Nouban. A brazilért nem érkezett figyelemreméltó ajánlat a Barcelonához, ami az egyik fő oka annak, hogy a játékos a 2021/22-es szezonra marad.

Coutinho a 2017/18-as szezon felénél érkezett Barcelonába, és nehezen illeszkedett be, majd a 2019/20-as szezonra kölcsönbe a Bayern Münchenhez távozott. Tavaly nyáron aztán Koeman irányítása alatt kapott egy második esélyt, és jól kezdte azt a szezont, mielőtt teljesítmény ismét visszaesett, és végül hosszú távú sérülést szenvedett. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Az egészségügyi problémák miatt Coutinho nem tudott részt venni a Barcelona előszezonbeli mérkőzésein, ami azt jelentette, hogy nem tudta megmutatni magát a potenciális kérőknek. Így nem is érkezett jó ajánlat a játékosért, akit a Barcelona el akart adni. Az új terv tehát az, hogy a 29 éves játékos marad.

A klubnál szükség is van a középpályásra, különösen azután, hogy a Barca nem tudta leigazolni Georginio Wijnaldumot a nyáron. Ráadásul vannak, akik szerint Coutinho most, hogy Messi távozott, teljes mértékben megmutathatja képességeit, hiszen a brazil ideális pozíciója és szerepe hasonló volt az argentinéhoz.

Coutinhónak nem lesz könnyű visszatérnie a legjobb formájához, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a Barcelona szurkolóival, akik ebben a szezonban ismét a lelátón ülnek majd, bonyolult volt a viszonya. De a 2018-ban nagy pénzért szerződtetett játékos hamarosan kap egy harmadik esélyt a bizonyításra – írja a Marca.

Új tanulmány erősítette meg a sötét anyag létezését

A Kaliforniai Egyetem Irvine csapata által vezetett friss kutatás erős bizonyítékokat szolgáltat a sötét anyag létezésére.