Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Megvan, mennyit kell még várnunk Messi bemutatkozására a PSG-nél

Összességében nem sokat, és az argentin legenda hamarosan megkezdheti a gólgyártást a francia bajnokságban.

Fotó: Twenty20
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Lionel Messi jövő vasárnap, a Stade de Reims elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen mutatkozik be a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatában – adta hírül a Sky Sports.

Debütálását hatalmas érdeklődés előzi meg az argentin futballsztárnak, aki javában edz, mert még nincs kirobbanó formában, ezért is halasztották augusztus végére első fellépését új csapatában. Legutóbb július 10-én, a Copa America döntőjében volt pályán, amikor csapata 1-0-ra győzte le a házigazda brazil válogatottat. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A 34 éves Messi, miután ingyen igazolhatóvá vált, egy hete írta alá két esztendőre szóló – egyéves hosszabbítási lehetőséget tartalmazó – szerződését a PSG-vel. Előző együttesénél, az FC Barcelonánál június végén lejárt a kontraktusa, és bár mindkét fél egyértelmű szándéka volt a közös folytatás, a katalán klub augusztus 5-én bejelentette, hogy „pénzügyi és strukturális akadályok” miatt végül nem tudtak új szerződést kötni.

Messi olyan gyorsan mozog a PSG edzésén, hogy alig látni (videó)

Messi a Barca felnőttcsapatában 2004 óta 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett, mindkettő klubrekord. Egyebek mellett a Bajnokok Ligáját négyszer, a bajnokságot tízszer nyerte meg, számtalan egyéni díja közül – a hat Aranylabdán kívül – kiemelkedik a hat európai Aranycipő és a nyolc spanyol gólkirályi cím.

Forrás: MTI

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.