Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,08 Ft
Euró
394,71 Ft
Font
464,55 Ft
Bitcoin
63,416 $

Megvan a dátum: pár hét, és indul a TV2 nagy produkciója, óriási show lesz

Óriási show-nak ígérkezik a TV2 nagy produkciója, amiben Majka, Tóth Gabi, Köllő Babett és Pápai Joci is szerepet fog vállalni.

...svg content...Fotó: TV2 Csoport
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Már csak alig pár hét, és újra képernyőn a TV2 nagyszabású showja, a Sztárban sztár leszek! második szériája. A műsort, amelyben ismét civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket, szeptember 4-től szombat és vasárnap esténként láthatják majd a nézők – írja a TV2 Csoport.

Az előválogatókra érkező több ezer jelentkező már az első pillanatban feladta a mestereknek a leckét, Tóth Gabinak, Köllő Babettnek, Majkának és Pápai Jocinak a derűs pillanatok mellett sokszor egymással is meg kellett harcolnia, mikor egy-egy versenyző sorsáról döntöttek. Soron kívül Kábító gumicukor miatt került kórházba 31 külföldi Budapesten, többek állapota súlyos

“Sokat küzdöttünk egymással, számtalan vitás helyzet volt, de rengeteget nevettünk is. Durva érzelmi hullámvasút volt az egész, én például többször sírva fakadtam – hol az egyik mestertársammal kialakult vita miatt, hol pedig egy-egy énekes produkcióját könnyeztem meg. Meghökkentő előadókból sem volt hiány, több olyan versenyző is érkezett, aki annyira extrém jelmezben állt színpadra, hogy halálfélelmünk volt a stúdióban” – árulta el Köllő Babett.

Exatlon-Luca ismét esküvőn járt, szenzációsan néz ki

Pápai Joci azt mondta: elképesztően tehetséges új generációt fognak látni a nézők a TV2 képernyőjén hétről hétre, fantasztikus meglepetésekkel. És természetesen vicces produkciók is lesznek bőven, egyszóval garantált a szórakoztatás.

Sztárban sztár leszek! előválogatók szeptember 4-től szombat-vasárnap este a TV2-n!

Hamarosan kiderül, ki lesz Magyarország legsokoldalúbb előadója 2021-ben!

Lázár János szerint csődöt fog jelenteni a Karácsony Gergely vezette Budapest

Lázár János úgy látja, Karácsony Gergely vezetésével Budapest csődbe fog menni, ami egy igen súlyos helyzetet teremthet.