Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Exatlon-Luca ismét esküvőn járt, szenzációsan néz ki

Fotó: Instagram/Lencsés Luca

Takács Petra

2021. augusztus 16. - 02:07

Lencsés Luca az utóbbi időben több esküvőre volt hivatalos, és mint mindig, hozta a tőle megszokott trendi viseletet, ami egyszerre divatos és vonzó.

Luca is igent mondott a TV2 felkérésére, amikor jött a lehetőség, hogy az Exatlon Hungary harmadik évadában szerepelhet a bajnokok között. Ez egy olyan verseny, amit minden sportolónak ki kellene próbálnia, mely mentálisan is fejleszt.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Azok, akik Dominikán jártak, gyakorlatilag kivétel nélkül ezt erősítették meg, különösen több hónap ott tartózkodást követően. Ez szó szerint egy életre szóló élmény és tapasztalat, amiből sokat profitálhatnak a versenyzők.

Luca is kivette a részét a szórakoztatásból, az egyik legszínesebb figurája volt a versenynek, és noha még mindig nagyon fiatal, hatalmas tapasztalattal rendelkezik. A dominikai útja csak rátett erre egy lapáttal, és hálás azért, hogy ott lehetett.

Bikiniben az Exatlon győztese, abszolúte klasszis a formája

A közösségi médiában is népszerű, szép lassan lépdel a 15 000 követő felé, és az utóbbi időben aktívabbá vált a platformon. Ennek csak örülni tudnak a rajongók, követők, mert Luca egy igazán szép sportolónő, aki imádja a divatot.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.