Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
366,87 Ft
Euró
394,60 Ft
Font
464,31 Ft
Bitcoin
63,241 $

Volt egy klub, amely visszautasította Lionel Messi leigazolását

Ki gondolná azt, hogy a futball történetének egyik legsikeresebb játékosa is kaphat nemet, ám friss sajtóértesülések szerint most pontosan ez történt Messi esetében.

...svg content...Fotó: Unsplash/Emilio Garcia
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Mint ismeretes, Lionel Messi drámai módon távozott az FC Barcelona csapatától, ahol bő két évtizedet töltött. Már mindenben sikerült megállapodnia a feleknek, azonban a LaLiga pénzügyi szabályai miatt nem tudták regisztrálni Messi hosszabbítását.

A Paris Saint-Germain így kapott az alkalmon és sikerült is néhány nappal később leigazolni a hatszoros aranylabdás argentin virtuózt, aki így olyan nevekhez tudott csatlakozni, mint Neymar, Kylian Mbappé vagy éppen Sergio Ramos. Soron kívül Kábító gumicukor miatt került kórházba 31 külföldi Budapesten, többek állapota súlyos

A Fichajes beszámolója szerint azonban Lionel Messi fejében nem a PSG merült fel első számú opcióként, hanem a Bayern Münchenbe szeretett volna igazolni. A Bundesliga ugyanis egy vonzó és magas szintű ligának bizonyult a számára, így ki szerette volna ott próbálni magát.

A Bayern München viszont megköszönte az érdeklődést, de nemet mondott az ajánlatra, ugyanis attól tartottak, hogy Lionel Messi leigazolása problémákat hozott volna az öltözőbe. Ezt Karl-Heinz Rumennigge, a Bayern vezére a Bildnek adott interjújában is megerősítette:

„Meg sem próbáltuk leigazolni Messit, mivel tudtuk, hogy számos ok miatt ez nem működött volna. Ha csak a gazdasági aspektust vizsgáljuk, nagyon sok problémát hozott volna. A játékosok most már tudják, mennyit keresnek a csapattársaik, így Messi leigazolása arra kényszerített volna minket, hogy többeknek emelést adjunk”

Lázár János szerint csődöt fog jelenteni a Karácsony Gergely vezette Budapest

Lázár János úgy látja, Karácsony Gergely vezetésével Budapest csődbe fog menni, ami egy igen súlyos helyzetet teremthet.