Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,096 $

Tóth Andi a dugóban is feltalálja magát

A fiatal éneklesnő a karrierje miatt sokat ül autóban, és időről időre belefut egy nagyobb dugóba, ami elég frusztráló, főleg, ha hatalmas a hőség.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az énekesek élete sem olyan, mint azt sokan elképzelik, még a világsztárok esetében sem. Noha a legnagyobb sztárok már magángépekkel közlekednek a koncertekre és a turnékra, még nagyobb a nyomás rajtuk.

Minél nagyobb egy sztár, annál nagyobbá válik a nyomás, ugyanakkor egyes dolgokban leveszik a terhet a vállaikról. Szóval annak is megvannak az előnyei, ha valaki kevésbé ismert, és annak is, ha valakit mindenki ismer. Soron kívül Egyre nagyobb szerepet játszik a közösségi média az álláskeresésben

Magyarországon is rengeteg sztárt ismerhetünk, az énekesek közül is, de mindenki más és más módon éli meg a karrierjét. Tóth Andi például a fiatalkora ellenére hosszú évek óta ismerheti a szakmát, annak előnyeit és hátrányait.

Látnod kell Sári Évi klasszis lábait, gyönyörűen néz ki színész- és énekesnő

A munkája miatt sokat ül autóban, és ez nem a legkényelmesebb, de összességében hálás ezért, mert egyre több helyre hívják. Az új albuma igen jót tett a népszerűségének, és még csak most jön a Dancing with the Stars 2.

Lapozó: 1 2