Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,309 $

Medvének nézett egy férfit, ezért lőtte le az orosz milliomos

Igor Redkin orosz milliomos törvényhozó azt állítja, azért ölt meg egy férfit, mert azt hitte, azt a medvét látja, amelyik terrorban tartja a helyi közösséget, így pusztán “véletlen baleset” történt.

Fotó: Unsplash/Zdeněk Macháček
Epic

Kornis Vivien

Szerkesztő

Redkin, egy helyi közgyűlési képviselő Kamcsatka régiójában, kedden feladta magát a rendőrségen, miután lelőtte és megölte a férfit.

„Augusztus 2-án történt egy tragédia, amelynek én, Igor Vladimirovich Redkin akaratlanul is része lettem” – nyilatkozott Redkin egy helyi híroldalnak a The Moscow Times. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

„Este megtudtam, hogy egy medve mászkál Ozernovszkij faluban egy szeméttelep körül, és a helyi lakosokat fenyegeti” – magyarázta a képviselő. 

Fogtam egy fegyvert, és úgy döntöttem, hogy elriasztom. Alkonyatkor a medvére lőttem. Később megtudtam, hogy egy helyi lakos ugyanabban az időben megsebesült a környéken és a kórházban meghalt.

Az áldozat egy 30 éves helyi férfi.

Redkin bejelentette, hogy felfüggesztette párttagságát és visszavonta újraválasztási kampányát a kamcsatkai közgyűlésbe a jövő havi szavazáson. 

Nem mindenki hiszi el egyébként, amit Redkin állít. Egyes helyiek úgy vélik, képviselő ittas állapotban állt neki lövöldözni, részegen lőhette meg a férfit.

A politikust házi őrizetbe helyezték az üggyel kapcsolatos nyomozás erejéig, és a helyi sajtó értesülései szerint, ha vádemelésre kerül sor, kisebb váddal sújtják majd, így büntetése két év szabadságvesztés lehet.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.