Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,935 $

Meggyilkolt és megevett egy szerelőt egy kannibál tanár

Bíróság előtt felelhet tetteiért egy berlini tanár, aki a vád szerint megölt egy másik férfit, majd elfogyasztotta testének különböző darabjait.

Twenty20
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A The Guardian hírportál értesülései szerint a 41 éves elkövető pár órával a tavaly szeptember 5-én történt gyilkosság előtt találkozott egy 43 éves szerelővel, akit az egyik népszerű online társkeresőn ismert meg.

Arra egyelőre nem találtak bizonyítékot a rendőrök a nyomozás során, hogy az áldozat beleegyezett volna abba, hogy megöljék, majd később feldarabolják és elfogyasszák a testrészeit. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Minden jel arra utal, hogy a gyanúsított a berlini lakásban előbb meggyilkolta, később pedig darabokra szedte a szerelő holttestét, a megcsonkított testrészeket pedig a város különböző kerületeiben rejtette el.

Az egyenruhások heteken keresztül keresték az eltűntnek nyilvánított szerelőt, végül novemberben bukkantak rá néhány csontra az Észak-Berlinben található erdőség mélyén, ezt követően keresőkutyákkal kapták el a kannibál pedagógust.

A 41 éves férfi otthonában testrészeket, hűtőrendszereket és vágásra alkalmas eszközöket, valamint az áldozat alvadt vérét találták, ezért letartóztatták kannibalizmus és gyilkosság gyanúja miatt.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.