Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,096 $

Óriási siker a Ferencvárostól, 10 emberrel is továbbjutottak a Bajnokok Ligájában

Noha a Ferencváros kétgólos előnyből várhatta a Sparta Praha elleni visszavágót Csehországban, semmit sem bízhattak a véletlenre.

...svg content...Fotó: Twitter/Ferencvárosi TC
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A vártnak megfelelően a csehek dinamikusan és intenzíven igyekezett támadni, míg a magyar bajnoknak nem volt oka kockáztatni. Ettől független igyekeztek támadásokat kialakítani, de a házigazda volt a kezdeményezőbb.

Ez az eredmény tudatában egyáltalán nem volt meglepő, és a védelem egészen a 36. percig jól végezte a dolgát, amikor egy pillanatnyi „áramszünet” miatt Sima passzát követően Masopust betalált. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Ezzel még mindig csak 2-1 volt az állás, így egy nagyon izgalmas és látványos második félidőben bízhattunk. Ne feledjük, a Ferencvárosnak is megvolt a lehetősége arra, hogy gólt szerezzen az első 45 percben, stabilan és szervezetten játszottak, ami egy ekkora csapat ellen kifejezetten dicséretes.

A második félidőben sem volt okunk unatkozni, a csehek megpróbálta növelni a tempót és helyzeteinek számát. Dibusz rendre résen volt, és több remek védést is bemutatott, amivel versenyben tartotta a csapatát.

Ronaldo ismét Magyarországra látogat, ezúttal Debrecenben játszik majd

Folyamatosan voltak a próbálkozások hazai oldalról, a Ferencváros igyekezett állni a sarat, majd az utolsó 10 percben minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerültek. Civic pár percen belül két sárga lapot is begyűjtött, amivel a vendégek emberhátrányba kerültek. Az első sárga lapját a 79. percben gyűjtötte be, majd a piros lapot érő második lapot a 84. percben.

Végül a Ferencváros állta a sarat, bírta a nyomást, és összességéében megérdemelten jutott tovább, hiába az egygólos idegenbeli vereség. Innen már csak egy párharcot kell megnyerniük ahhoz, hogy újra ott legyenek a Bajnokok Ligája csoportkörében. A Young Boys és a CFR Cluj ezekben a pillanatokban is küzd egymással, közülük kerül ki az ellenfél a mindent eldöntő rájátszásban.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

A Real Madrid sztárja hónapokra dőlt ki, de Vinicius Junior is megsérült

Egyelőre ez nem a Real Madrid szezonja, legutóbb az egyik legfontosabb játékosuk is súlyos sérülést szenvedett, de V. Junior sem lesz bevethető.