Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,096 $

Sejtelmes videóval harangozza be Messi érkezését a PSG

A PSG még a nagy hivatalos bejelentés előtt kirakott egy sejtelmes videót, aminek középpontjában egyértelműen Messi áll.

...svg content...Fotó: Unsplash
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Messi időközben megérkezett Párizsba, hogy aláírja az új szerződését, ami egybehangzó sajtóinformációk szerint két évre szól, plusz tartalmaz egy opciót, amit ha aktiválnak, 2024-ig maradhat.

A Barcelona már a múlt, a gazdasági kérdések keresztbe tettek, és nem volt visszaút. Messi nagyon nem szeretett volna távozni, ez a lehetőség egyáltalán nem szerepelt a tervei között, mert a második otthonának tekintette a klubot. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

A szabályokat azonban a Barcának is be kell tartania, és a gazdasági válság erősen keresztbe tett, amit pedig a COVID generált. Más esetben Messi biztosan nem szerződött volna el, ám ez most egy olyan váratlan helyzet, amire senki sem számíthatott.

Bepereli a La Ligát és a CVC-t a Real Madrid

Párizsban már őrült hangulat uralkodik, sok ezer szurkoló vonult ki az utcákra, és napok óta Messi nevét kántálják. Ez csak a kezdet, bele sem gondolunk, hogy mi lesz, amikor megérkezik a stadionba az első mérkőzésére.

Lapozó: 1 2

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

A Real Madrid sztárja hónapokra dőlt ki, de Vinicius Junior is megsérült

Egyelőre ez nem a Real Madrid szezonja, legutóbb az egyik legfontosabb játékosuk is súlyos sérülést szenvedett, de V. Junior sem lesz bevethető.