18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,355 $

Saját anyját is megerőszakolhatta a jászkiséri gyújtogató

A férfi testvére szerint a bajok akkor kezdődtek, amikor a börtönből szabadulva kábítószerezni és inni kezdett.

...svg content...Fotó: Unsplash/Daniel Tausis. A kép illuszráció
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Megerőszakolta saját édesanyját és többször felgyújtotta saját házukat egy börtönből nemrég szabadult férfi Jászkiséren – állítja a férfi testvére. Sólyom utcai otthonuk ugyanis egyetlen hét alkalommal kétszer is kigyulladt, az ott élő idős asszonyt pedig kórházba kellett szállítani. 

A Tények tudósítása szerint a férfi testvére elmondta, hogy a problémák akkor kezdődtek, amikor a szabadságvesztésre ítélt férfi szabadult a börtönből: kábítószerezni és inni kezdett, majd agresszívvá vált. Soron kívül A NASA szerint a Földön kívüli élet keresésében is fontos szerepe lesz a mesterséges intelligenciának

Gyermeke és felesége elmenekült a házból, miután a férfit szabadlábra helyezték, azóta anyaotthonban tartózkodnak. A szomszédok szerint a férfi többször teljesen kifordult magából, gyújtogatni is akkor kezdett.

A házban kedden, majd pénteken is felcsaptak a lángok. Először az állítólagos gyújtogató édesanyja kerül kórházba, majd a férfit is elvitték a mentők, de mielőtt ez megtörtént volna, átment testvéréhez, ott pedig szörnyű dolgokat mondott el neki. 

Miután testvére házába bement, ellopta a nő pénzét, majd azt mondta neki, hogy édesanyjukat megerőszakolta, bántalmazta. A nő a kórházba sietett, hogy megtudja, igaz-e, amit testvére állít, édesanyja pedig megerősítette a férfi állításait.