Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,21 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
64,339 $

Dráma: Aguero máris távozna Barcelonából a Messi-ügy miatt?

A legfrissebb hírek szerint Aguero távozni akar a Barcától, noha még egyetlen egy hivatalos meccse sem volt a katalánok színeiben.

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Aguero igazi legendaként érkezhetett meg a Barcelonához azt követően, hogy a Manchester Citynél lejárt a szerződése és nem hosszabbított. A katalánok nagy üzletet kötöttek, mert így ingyen szerezhették meg a csatárt, aki még kiegészítőemberként is vállalná a játékot.

A Copa Américán is ez volt a helyzet, nem kezdőként számítottak rá, de még mindig fontos láncszem lehet. Elmondása szerint, amikor végérvényessé vált, hogy nem hosszabbít Angliában és a Barca érdeklődik iránta, jelezte az ügynökének, hogy minden más ajánlatot dobjon félre. Soron kívül Kiszabadították az Adácsnál kisiklott tehervonat mozdonyvezetőjét

Köztudott, hogy Aguero és Messi nagyon jó barátok, emiatt is lett volna különleges, hogy együtt játszhattak volna a LaLigában. Miután a gazdasági kérdések miatt az argentin legenda mégsem hosszabbított, a tervek is megváltoztak.

A betevé jelentése szerint Aguero most arra készül, hogy elhagyja a Barcát, noha csak nemrég csatlakozhatott, és ezt megünnepelve vásárolt magának egy új Ferrarit. A jelentésben arról olvasni, hogy a csatár nagyon dühös a klubra, mert azt ígérték neki, hogy Messivel fog játszani.

Komoly bíztatást kapott a Real Madrid tehetsége, hogy folytassa kimagasló teljesítményét

Emiatt most távozni akar, és a lap úgy tudja, hogy a játékos, valamint az ügyvédei felülvizsgálják a néhány hete aláírt szerződésnek a záradékát. Teszik ezt annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb kihátráljanak az aláírt kontraktusból.

Nagy kérdés, hogy Aguero hol folytatná, de nem kizárt, hogy követné Messit a PSG-hez, ahol a legenda ajánlhatná be őt. Szintén opció, hogy hazatér Argentínába, és az utolsó futballéveit a hazai bajnokságban húzza le, kezdőként.

Ezzel szemben a Sport jelentése szerint Aguero csak a Barcelonára gondol, és Messi távozása ellenére nagyon boldog a katalán városban. A lap tudomása szerint a támadó örül annak, hogy a Barca játékosa lehet, és ezt velük is közölte.

A fő célja az, hogy hamarosan bemutatkozzon az új csapatában, akikkel sikeres akar lenni, ahogyan az összes többi klubjánál, ahol eddig játszott. Aguero terve, hogy folytatja a sikerek gyártását, még akkor is, ha Messi már nem lehet ott.

Eddig még nem látott iPhone-t dobhat piacra az Apple

Egy friss elemzői jelentés szerint az Apple egy karcsúbb, kisebb kijelzővel rendelkező iPhone modellt dobhat piacra 2025-ben.