Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,754 $

Gelencsér Timi akrobatikus gyakorlata a konditeremben, szenzációs (videó)

Timi szereti kombinálni a gyakorlatokat, és nemcsak a fejlődése érdekében, ez mentálisan is sokat számít, amikor az ember változatosan edz.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timit sokan szépségkirálynőként és modellként ismerik, de valójában sportoló is, mindamellett, hogy a TV2 egyik arca. Az évek alatt a televízióban is megugrotta a lécet, és kétszer egymás után volt az Exatlon Hungary riporternője.

Sőt, a Dancing with the Stars első évadának egyik legnagyobb sztárjaként is felhívta magára a figyelmet a táncparketten. Lenyűgöző mozdulatokkal kápráztatta el a közönségét, és a döntőben senki másnak nem volt reális esélye. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Timi gyerekkora óta sportol, tudja, hogy milyen az, amikor minden erről szól, és szeret gyakorolni, mivel anno nem véletlenül tett szert erre a különleges tudásra. Legutóbb például a konditeremben mutatta meg a hajlékonyságát, ritkán látni hasonlót.

Ezzel a videós összeállítással köszönt el Messitől a Barcelona, már most milliós nézettsége van

Ugyan mi is edzünk, ez nyilván nem menne, sok gyakorlást igényelne, míg Timinek rutinszerűen megy a sportmúltja miatt, plusz ne feledjük, a DWS ideje alatt még inkább karban tartotta az izmait a táncórákon.

Lapozó: 1 2

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.