Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,76 Ft
Euró
392,74 Ft
Font
464,59 Ft
Bitcoin
56,542 $

Életét vesztette a 22 éves magyar válogatott sportoló

A 22 éves Tóth Bendegúz edzés közben lett rosszul, és bár az életéért sokáig küzdöttek, végül már nem lehetett őt megmenteni.

Sport

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A 22 éves Tóth Bendegúz edzés közben lett rosszul, és bár az életéért sokáig küzdöttek, végül már nem lehetett őt megmenteni.

A magyar szövetség csütörtökön közölte: a sportoló szabadtéri edzés közben lett rosszul. Társai a helyszínen elkezdték szakszerűen újraéleszteni, amit folytattak a kiérkező mentőegységek is. Tóth Bendegúzt a Honvédkórházba szállították, ahol azonban hiába küzdöttek mintegy másfél órán át az életéért. Soron kívül Elrendelte a Kúria a főpolgármester-választás szavazatainak teljes újraszámlálását

Hozzátették: a halál okát az orvosszakértői vizsgálat után lehet megtudni.

Tóth Bendegúz, az ESMTK válogatott birkózója a magyar szabadfogású birkózás nagy ígéreteként 2014-ben kadet Európa-bajnoki ezüstérmet, 2017-ben U23-as Eb-ezüstöt, 2018-ban mindkét fogásnemben egyetemi világbajnoki ezüstöt szerzett. Bekerült a felnőtt válogatottba is, részt vett a tavalyi vb-n és az idei Eb-n.

Tóth Bendegúzt a Magyar Birkózó Szövetség saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.

Ajánlott tartalom:

https://liner.hu/leegyszerusitett-formaban-kerulhet-megrendezesre-az-olimpia/

A baloldali összefogás sikerével zárult a francia választások második fordulója

A vasárnapi nemzetgyűlési választások második fordulójában a baloldali koalíció megelőzte Emmanuel Macron pártszövetségét, de nem szerzett abszolút többséget.