Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Heroikus küzdelemről számolt be az Országos Mentőszolgálat egy motoros kapcsán

Sokan még az autójuk motorját is leállították, hogy semmivel ne zavarják a mentőszolgálat munkatársait, akik megmentették a motoros életét.

Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Drámai életmentésről számolt be az Országos Mentőszolgálat a hivatalos Facebook oldalán, melynek főszereplője egy motoros volt Vasszilvágy közelében: Az esti órákban érkezett bejelentés a Szombathelyi Mentésirányításra a hét elején, hogy Vasszilvágy közelében egy motoros bukott.

Eleinte még eszméleténél volt a sérült: Az első bejelentés alapján, a sérült ugyan eszméletlen volt (lélegzett), a helyszínen lévők mégis hamarosan újraélesztésbe kezdtek a mentésirányító segítségével, mert a férfi légzése leállt. A percek alatt helyszínre érkező mentők átvették az életmentést és emelt szinten küzdöttek tovább a beteg életéért, miközben a közlekedők emiatt megállni kényszerültek.

Sokan még a motorokat is leállították, hogy ne zavarják a mentők munkáját: A főúton zajló heroikus küzdelemmel a várakozó autósok is szembesülhettek és több mint egy órán keresztül, türelemmel és reménykedve figyelték bajtársaink elképesztő csapatmunkáját. Sokan ráadásul, még a motort is leállították, hogy ezzel se zavarják az életmentést.

Nem hallgatott a mentőkre, nemsokára azonban belátta, igazuk volt

Valószínűleg rosszullét miatt szenvedett balesetet a motoros, akit visszahoztak az élők sorába: Végül az időben megkezdett mellkasi nyomások sikerre vezettek és a mentők stabil állapotban szállíthatták kórházba a motorost, aki feltételezhetően rosszulléte miatt szenvedett balesetet. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.