Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Ennyibe kerülhet a Samsung Galaxy Z Fold3 és Z Flip3

Miközben alig egy hét választ el minket a Samsung Unpacked eseményétől, melyen lehullhat a lepel a következő generációs összehajtható mobiltelefonokról, a világhálón már felbukkantak az áraikkal kapcsolatos részletek.

Illusztráció/91mobiles
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Természetesen a szivárogtatásokat továbbra sem szabad kőbe vésnünk, mégis érdemes belenéznünk a 91mobiles portál által kiszúrt információkra, melyek alapján az új Samsung okoseszközök esetében jelentős drágulásra számíthatunk.

A Galaxy Z Fold3 az indiai piacon nagyjából 1 533 eurónak megfelelő rúpiáért lesz kapható, azonban a kezdőárat 1 703 euró környékében határozhatják meg a hivatalos viszonteladók. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Mindeközben a Galaxy Z Flip3 valamivel olcsóbb lesz, az ára körülbelül 908 és 1 021 euró között mozoghat, ami reális feltételezés, hiszen korábban elődje is ebben az árkategóriában került piacra.

Ha beigazolódnak az elméletek, akkor könnyen lehet, hogy a Z Flip3 válhat minden idők legolcsóbb összehajtható okostelefonjává, melynek segítségével a Samsung komoly piaci részesedést hasíthatna ki magának.

Ezekben a teóriákban van ráció, ugyanis az Apple irányából nemrég olyan pletykák szállingóztak, hogy szeretnének megalkotni egy saját fejlesztésű összehajtható mobilt, amivel a Samsungot kívánnák meg beelőzni, így a dél-koreai gyártó nemhiába gyújtotta be a rakétáit.

A teljes keretét lecserélheti a Manchester United, Rashford és Fernandes is távozhat

Többek között Marcu Rashfordért is ajánlatot várhat a Manchester United, akik ezen a nyáron szinte teljesen lecserélnék a keretüket.

Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak

Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak.