Még egy kulcsfontosságú specifikáció, amiben jobb lesz a Galaxy Z Fold3 a többi okostelefonnál

GSM Arena
not image

Kulcsár Péter

2021. július 25. - 00:40

Az összehajtható okoseszközök császárának tartott Samsung-készülék minden bizonnyal jövő hónapban kerülhet bemutatásra.

Sokak számára nem lehet meglepetés, hogy a Z Fold3 minden idők legjobban várt okostelefonja, és bár borsos árával nem biztos, hogy megszólíthatja majd a teljes célközönséget, a prémium kategóriás mobilokra vágyók álla bizony hamarosan leeshet.

A GSM Arena által kiszúrt szivárogtatások alapján a Snapdragon 888 lapkakészlettel ellátott Z Fold3 változat ugyanolyan hűtési rendszerrel lesz ellátva, mint a Samsung Galaxy S21 Ultra, így nem kell attól tartani, hogy felforrósodik a telefon, miközben intenzíven játszunk rajta.

A TENAA hitelesítési oldal adatai alapján a Z Fold2-höz képest 100 mAh-val kisebb kapacitású, 4 400 mAh-ás egységet kaphat az új mobil, ami alátámaszthatja a pletykákat, bár az még kérdéses, ez mennyire hathat ki az üzemidőre.

Minden jel arra utal, hogy a Snapdragon-modellen kívül egy saját chippel felszerelt Exynos-változat egyaránt érkezhet, ami nem véletlen, hiszen ezt a tendenciát már korábban is megszokhattuk a dél-koreai gyártótól.

A Galaxy Z Fold3-ról augusztus 11-én hullhat le a lepel a Samsung Unpacked esemény során, amelyen többek között bejelenthetik a Z Flip3-at és a vadonatúj EarBuds fülhallgatókat is.