Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

A TV2 Média Csoport megszerezte a jogokat a Premier League, a La Liga és a Bundesliga közvetítéseihez

A TV2 Csoport további évekre is megszerezte a Premier League közvetítési jogait, de bővítette a La Liga-kínálatot, emellett pedig debütál a Bundesliga is.

Fotó: TV2 Média Csoport
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Augusztustól ismét a futballé a főszerep a Spíler1 TV és Spíler2 TV műsorán, ahol a 2021/22-es idényben 68 német első- és másodosztályú, 190 angol és több mint 380 spanyol bajnoki mérkőzés lesz látható a szezon során – írja a Media1 a TV2 Média Csoport keddi közleménye nyomán.

Az újabb sportjogok megvásárlásának és a már meglévő közvetítési jogok hosszabbításának és bővítésének, még több nagy múltú labdarúgó-bajnokság meccsei jutnak el a focirajongókhoz. Paul Molnar, a Premier League médiáért felelős vezetője elmondta: Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

„A Premier League nagy örömmel jelenti be az új együttműködésünket a TV2-vel Magyarországon. A TV2 csoport a Spíler TV jóvoltából az elmúlt években nagy elégedettségünkre kiválóan prezentálta a Premier League mérkőzéseit, így a drukkerek bizakodva készülhetnek a soha nem látott mennyiségű élő meccs közvetítésre”.

Ez azonban még nem minden, ugyanis újdonsággal szolgál a Spíler Extra is, mely hamarosan az új TV2 Play applikációba integrálódik, így minden TV2 Csoport tartalom egy alkalmazásból lesz elérhető, különböző üzleti ajánlatok részeként. Az új konstrukciókról később tudhatjuk majd meg a részleteket.

Dietetikus mondta el, miért ne várjunk csodát a „fogyiporoktól” és trenddiétáktól

Mint mondta, a tényleges, hosszú távon tartható egészséges életmódhoz egy komoly és átgondolt elhatározás az első lépés, utána jön a többi.