Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,687 $

Hatalmas meglepetést okoztak Sebestyén Balázsék, Peller Mariann arca mindent elárul (videó)

Óriási meglepetésben volt része Peller Mariannak, aki másodperceken át nem is tudta, hogy mi történik, először hiába gyanakodott.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Peller Mariann régóta meghatározó karaktere a médiának, többek között a televíziózásnak. Lassan már nem is lehetne elképzelni nélküle az RTL Klub reggeli műsorát, a Reggelit, ahol ő az egyik házigazda.

Születésnapja alkalmából köszöntötték fel Balázsék, nem is akárhogyan. Élőben jelentkeztek be a Rádió 1 stúdiójából, amiről Mariann természetesen semmit sem tudott. A műsorvezetőnő először hibára gyanakodott, nem értette, hogy mi történik. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Szép lassan azonban számára is kiderült, hogy ez nem véletlen, Balázsék a születésnapja miatt jelentkeztek be. Balázs humorosan megjegyezte, úgy tudják, hogy Mariann 50 éves lett, amin nagyon jót nevetett az ünnepelt.

Micsoda pali: Benzema kockás hasától hangos a közösségi média

Erről természetesen szó sincs, a mindig csinos műsorvezetőnő 1983. július 30-án született, tehát még 40 esztendős sincs. A sztár nagyon meghatódott, miközben Balázs hozzátette, mivel négyen lemondták a köszöntést, ők elvállalták a feladatot.

Lapozó: 1 2