Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Így még nem láthattuk Exatlon-Bálintot és szerelmét, nagyon aranyosak

Valóban olyan lehetett, mint egy filmben, és most már vizuálisan el tudjuk képzelni, milyen lenne, ha egy nap hivatalosan összekötnék az életüket a fiatalok.

Fotó: Instagram/Herczeg-Kis Bálint
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szerencsére még mindig vannak olyan fiatalok, akik messze megelőzik a korukat, és sokkal érettebben viselkednek, mint a társaik. Ez egyrészt neveltetés kérdése, másrészt sok függ attól is, hogy milyen gének lakoznak bennünk.

Szintén fontos lépcsőfok lehet az is, hogy az adott fiatal milyen társaságban mozog, mert az akár nagyon rossz irányba is elterelheti. Herczeg-Kis Bálint nemcsak a tudásával és humoros karakterével hívta fel a nézők figyelmét az Exatlon legutóbbi évadában. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Mindamellett, hogy kitűnően teljesített és megérdemelten nyerte meg a versenyt, az azzal járó sok millió forintot, rendkívül érett gondolkodással bír, és nagyon fontos számára a szerelme. Hazatérését követően elmondta, közösen terveznek lakni Budapesten, ami egy újabb mérföldkő lesz a kapcsolatukban.

Mihalik Enikő a nemrég született kislányával: a kép, amely többet mond ezer szónál

Bálint hatalmas népszerűségnek örvend, sokan kedvelik őt, és ez a közösségi médiában is így van. A fiatal páros legutóbb egy különleges bálon vettek részt, és ehhez méltóan voltak felöltözve. Rendkívül jól eltalálták a stílusukat, jól érezték magukat a bőrükben.

Lapozó: 1 2