Mihalik Enikő a nemrég született kislányával: a kép, amely többet mond ezer szónál

Fotó: Instagram/Mihalik Enikő
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 1. - 20:17

Remek érzéseket kelt az emberben, amikor ilyen meghitt képeket lát, és hirtelen ráeszmél arra, hogy sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben, mint a munka, a bulik, és így tovább.

A gyerekvállalás mindig is hatalmas mérföldkő volt a nők életében, és ez olyasvalami, amit a férfiak soha nem fognak tudni átérezni, még ha mindent meg is tesznek ennek érdekében. Ez már csak hormonálisan is más, és az ember nemcsak kívülről változik meg.

A babavárásnak is megvannak a különlegességei, azon szakaszai, amikor a nő szép lassan átalakul, és a lelke is más irányba kezd húzni. Ennek nyilván javarészt ösztönös okai vannak, hiszen így lettünk teremtve.

Másrészt egy gyerek megszületése csodálatos erővel és hatásokkal bír. Automatikus védelmezőkké válnak az anyukák, és attól a ponttól kezdve minden csak másodlagos. A gyerekeknél nincs fontosabb, ők jelentik a jövőt, a generációk sikerességét.

Mihalik Enikő is nagy utat járt be a várandósságáig, amiről több különleges képet is megosztott az elmúlt hónapokban. Rengeteg rajongó várta a pillanatot, és sokan szurkoltak a kismamának, hogy minden rendben menjen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.