Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
392,68 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
64,007 $

Így néz ki Tóth Andi augusztusa, ez kemény lesz

A magyar énekesnő rendkívül aktív lesz ebben a hónapban, ami számára és a rajongóknak is remek hírt jelenthet.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi megállíthatatlanul robog előre az új albumával, ami már most nagy siker, és közben folyamatosan gyártja a dalokat és a klipeket. Népszerűsége eddig is megkérdőjelezhetetlen volt, ám az új albuma még több kaput nyithat meg előtte.

Népszerűségét jelzi, hogy az Instagramon már több mint 205 000-en követik, aminek sok hazai sztár örülne. Ez már egy olyan szám, amivel finoman szólva is lehet mit kezdeni, plusz az aktivitás is magas az oldalán. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Nyilvánvalóan még mindig vannak, akik nem kedvelik őt, és ennek hangot is adnak, ugyanakkor mégis követik, kíváncsiak rá. Andi ezzel maximálisan tisztában van, és már nemigazán reagál a támadásokra, abszolúte elengedte ezt a témát.

Páratlan formát mutat Barta Sylvia, csodálatosan néz ki

Ez jó hír, mert így még több energiát és időt fordíthat a karrierjére, ami még messze nem ért fel a csúcsra. Nemrég megosztotta, hogy hol és mikor láthatjuk őt a következő időszakban, és azt kell mondjuk, ez egy igen sűrű program lesz a részéről.

Lapozó: 1 2