Páratlan formát mutat Barta Sylvia, csodálatosan néz ki

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 1. - 01:08

A TV2 sztárja és időjósa ezen a nyáron is felhívja magára a figyelmet a fantasztikus alakjával, formájával, kisugárzásával.

Barta Sylvia az évek alatt igazi ikonná nőtte ki magát, aki nagyon hiányozna a képernyőről, de szerencsére még mindig aktív, és a TV2 családját erősíti. A legendás időjós remek formában van, és mindig meg tud lepni bennünket.

Legutóbb is nagyon jól érezte magát, és egy igen látványos szettben perdült táncra, ami tavaly ilyenkor még nehezen volt elképzelhető. Mostanra sokat változott a helyzet, és reméljük, ennél csak jobb és ideálisabb lesz, rosszabb már nem.

„Erre az évre mindig emlékezni fogok… nekünk a pandémián túl is tele volt betegséggel, aggodalommal, korlátokkal és szomorúsággal…ez az időszak megtanított intenzíven megélni a pillanat örömét!” – kezdte a bejegyzését a TV2 arca az Instagram oldalán, aminek lassan 14 000 követője van.

Így edzi a mérhetetlenül kerek fenekét Nicole Scherzinger, nagyon szexi (videó)

„Tegnap egy fantasztikus, mulatós, táncos buliban tudtam minden gondomról megfeledkezni és újra önfeledten táncolni!” – írta boldogan Sylvia, aki nagyon hálás ezekért a lehetőségekért. „Köszönöm a @tv2official -nak és a @tv2mokka csodás csapatának és persze @adam.fasy -nak és zenekarának ezt a szuper estét!”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.