Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,169 $

Micsoda pali: Benzema kockás hasától hangos a közösségi média

A Real Madrid sztárja továbbra is jó formában van, és ez nemcsak a játékára értendő, hanem a fizikális megjelenésére is, aminek nagyon örülhetnek a rajongók.

Fotó: Instagram/Karim Benzema
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hol vannak már azok az idők, amikor Benzema tiniként felhívta magára a figyelmet, majd szép lassan az összes top-klub érte állt sorban. Az ő álma azonban az volt, hogy a Real Madrid játékosa legyen, és ezt végül meg is valósította.

A legtöbb játékos valóban Madridba vágyik, a világ talán leghíresebb klubjába, de csak keveseknek adatik meg, hogy ott játszanak. Vannak, akik sikerrel járnak, ugyanakkor nem váltják meg a világot, és hamar távoznak. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Mások pedig legendákká válnak, és Benzema már biztosan történelmet írt, miután a csapat történetének egyik legjobb csatáráról van szó, aki hamarosan szerződést hosszabbíthat, miután remek formában játszik.

Videóra vették, ahogy elbúcsúzik a Real Madrid világsztárja

Ez nemcsak a játékára igaz, hiszen arra is kényesen figyel, hogy külsőleg ugyancsak rendben legyen, mivel ez közvetlen hatással van a pályán nyújtott teljesítményére. A magáról készített képen is jól látni, hogy nem hagyja ki az edzéseket, kemény edzésmunkát végez.

Lapozó: 1 2