Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,63 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,450 $

Minden lámpánál megnézik Istenes Bencét az Audijával

Istenes Bence nem szeretne elhamarkodott kijelentéseket tenni, de úgy érzi, hogy jó párost alkotnak az új autójával.

Fotó: Instagram/Istenes Bence
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bence korábban egy másik német márka típusát vezette, amivel rengeteg kilométert tett meg, majd jött a nagy bejelentés, hogy átlovagolt a rivális egyik modelljéhez. Ez a Audi Q5 Sportback S Line lett, ami nemcsak a megjelenésében hozza a luxust, hanem többek között a belső terével és minden más extrával.

Egy autó, ami több szempontból is ideális Bence számára, aki családos ember, így a választásnál ez is szempont volt. A több mint félmillió követőt számláló közösségi médiás oldalán beszélt arról, hogy milyen is volt számára az első 7000 kilométer. Soron kívül Buszbaleset történt Mexikóban, legkevesebb 18 ember életét vesztette

„7000 kilométert tettünk meg közösen… még a kapcsolatunk elején vagyunk és nem szeretnék elhamarkodott kijelentéseket tenni, de azt érzem, hogy jó páros vagyunk!” – írta az autójáról Bence az Instagram oldalán.

Rácz Jenő csattanós választ adott a kritikák után

„A kisugárzásunk vagány és férfias! A városban dinamikusan tudunk ficánkolni és minden lámpánál megnéznek minket! Autópályán komoly tekintélyünk van, ha meglátnak minket a visszapillantóban.” folytatta az RTL Klub sztárja.

Lapozó: 1 2