Rácz Jenő csattanós választ adott a kritikák után

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
not image

Takács Petra

2021. július 30. - 15:54

Rengeteg komment született Rácz Jenő átalakulásáról, amiben Schobert Norbi volt a segítségére, de voltak, akik erősen kételkedtek.

Mint ismeretes, Rácz Jenő elhatározta, hogy a lehető legjobb formába lendül az esküvőjéig, hasonlóan a menyasszonyához, Gyuricza Dórihoz. A Michelin-csillagos chef is keményen küzdött, és mindent beleadott, amit csak tudott.

Időközben sikerült megszabadulnia a plusz kilóktól, amire joggal lehet büszke, és Norbi is megdicsérte a barátját. Az új edzésterv és étrend remekül működött, a különbségek pedig nagyon tisztán látszanak.

Ennek ellenére többen nem voltak elégedettek a látvánnyal, mert szerintük Jenő jobban nézett ki plusz kilókkal, míg mások azt írták, hogy szimplán meg volt szerkesztve a kép, ami megjelent róla az összehasonlításkor.

Sorra jöttek a hozzászólások, igazán bántóak is, amire nemigazán lehetett számítani. Az eredmény önmagáért beszél, mégis sok olyan komment született, amelyek megkérdőjelezték az átalakulást, és így tovább.

Különleges címlapon Schobert Norbi, Lara és idősebbik fia is ott van vele

Jenő most csattanós választ adott, ami mellé képet is közölt, prezentálván, hogy ezúttal sem volt manipulálva a fotó. „1600cal edzès utàn…termèszetesen a hajamat is photoshoppoltam. Fejemet pedig lekicsinyítettem, hogy ne bàntson senkit.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Ne Hagyd Ki

Nothing Found