18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,53 Ft
Font
453,95 Ft
Bitcoin
64,245 $

Britney Spears videón is megmutatta magát melltartó nélkül

A világhírű énekesnő a szexi képek után videón is megmutatta magát melltartó nélkül, ahogy takarja keblei legintimebb részeit.

Fotó: Instagram/Britney Spears
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Britney Spears az utóbbi időben nem a zenéivel kerül középpontba, köszönhetően a pereskedésnek, amit az apjával vív. Igen komoly sajtóvisszhangot kapott az ügy, számos más sztár is beállt az énekesnő mögé.

Spears szeretne minél hamarabb véget vetni az ügynek, hiszen már régóta nem élhet teljes életet emiatt. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a végeredmény, de az eddigi kép alapján több esély lehet Britney győzelmére. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

A közösségi médián keresztül folyamatos támogatásra biztatják egymást az emberek, akik szeretnék, hogy Spears teljesen szabaddá váljon. Aki még nem volt olyan helyzetben, mint a sztár, nem tudhatja pontosan, min is megy keresztül.

Lehullt a lepel Gáspár Evelin különleges tetoválásról

Az énekesnő az Instagram oldalát sem hanyagolja el, aminek lassan már 33 millió követője van. Nap szinten posztol, és nemrég magas fokozatra kapcsolt a félig meztelen képeivel, amik ugyancsak bejárták a világsajtót.

Lapozó: 1 2

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Így startolt el a forint hétfő reggel

Nézzük meg közelebbről, hogyan kezdte a napot a forint hétfő reggel, a hét első napján a devizapiacon.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.