Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Hatalmas meglepetés van készülőben a Real Madridnál, távozhat Zidane kulcsembere?

A legtöbb európai topklubhoz hasonlóan a Real Madridnak sincsenek rendben a pénzügyei, ebből kifolyólag számos játékost el kell adniuk.

Fotó: Twitter/Real Madrid
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A legnagyobb távozók eddig kétség kívül Sergio Ramos és Raphael Varane voltak, előbbi a PSG-hez távozott, ráadásul teljesen ingyen, míg az utóbbi esetében tegnap jelentette be a Manchester United, hogy megállapodtak.

Varane átigazolási összege egyelőre nem ismert és még orvosi vizsgálatokon kell átesnie, de szinte biztos, hogy Angliába teszi át a székhelyét. Carlo Ancelotti lehetőségei így a védelemben meglehetősen megcsappantak és ez tovább gyengülhet. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Fichajes értesülései szerint ugyanis a Real Madrid pénzzé teheti Zinedine Zidane egyik kulcsemberét, a 26 éves Ferland Mendy-t, akit még 55 millió euróért hoztak a Lyon csapatától. Ez azért is lenne meglepetés, mert eddig érinthetetlennek tűnt a francia balbekk.

A spanyol lap úgy tudja, hogy ennek két oka lehet: az egyik, hogy Mendy fizetésemelést szeretett volna, amit elutasítottak neki, a másik pedig, hogy mindenképpen szeretne egy nagypénzes értékesítést csinálni a Real Madrid, melyre Mendy lehet a megfelelő ember.

A balbekk poszton így várhatóan Marcelo fog maradni az elsődleges opció, míg a fiatal Miguel Gutiérrez a korábbi értesülésekkel ellentétben nem fog távozni a klubtól, hanem marad a brazil cseréjeként.

A Real Madrid az elmúlt két átigazolási szezonban csak távozókat tudott regisztrálni, ezen a nyáron is mindössze csak David Alaba érkezett a csapathoz, ő mondjuk ingyen. Alaba elsősorban középhátvédnek jött, de balhátvéd poszton is el tud játszani.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.