Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,00 Ft
Euró
388,57 Ft
Font
452,52 Ft
Bitcoin
63,733 $

Haaland nagyon reméli, hogy csak pletyka az átigazolási ára

Erling Haalandot Európa egyik legnagyobb tehetségének tartják sokan, éppen ezért a piaci értéke és a lehetséges átigazolási díja is az élmezőnybe katapultálta a legértékesebb játékosok terén.

Marcos Acuna, a Sevilla (j) és Erling Haaland, a Borussia Dortmund játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének visszavágó mérkõzésén Dortmundban 2021. március 9-én. MTI/AP/Martin Meissner
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A norvég gólzsáknak továbbra is számok kérője, köztük a Real Madrid és a Chelsea mutatja a legélénkebb érdeklődést, utóbbiról például az is kiderült, hogy 150 millió eurót sem sajnálnának érte ezen a nyáron.

A Borussia Dortmund ugyanakkor kijelentette, hogy akármekkora ajánlatot is lehet tenni, nem hajlandók megválni a legértékesebb sztárjuktól, főleg úgy, hogy Jadon Sancho személyében már elvesztettek egy sztárt. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

Erling Haaland nem szokott túl sokszor megnyilvánulni a jövőjéről, korábban csak annyit lehetett hallani tőle, hogy mindenképpen szintet szeretne egy napon lépni, mivel a Bajnokok Ligája győzelemért és hazai serlegekért akar harcolni.

Nemrégiben azonban a német Bild napilapnap adott nyilatkozatában próbálta meg nyugtatni a kedélyeket a vele kapcsolatos spekulációkról. Azt is jelezte, hogy még messze áll attól, hogy lejárjon a szerződése:

„Kezdjük azzal, hogy három év van hátra még a szerződésemből és nagyon jól érzem magam itt. Természetesen nagyon fontosak lennének a trófeák, mivel én ezeket akarom” – idézte a Twitterén Fabrizio Romano.

Mint egy másik bejegyzésben megosztotta az átigazolási hírekben rendkívül jártas újságíró, Haaland a német Sky Sports kérdésére ráadásul viccelődött azzal, hogy egyáltalán nem ér ő ennyit, mint amit hallani lehet róla.

„Egészen tegnapig egy hónapon keresztül nem beszéltem az ügynökömmel, szóval tőletek tudom meg [a Chelsea 175 milliós tervezett ajánlatát]. Remélem, hogy ezek csak pletykák, 175 millió euró nagyon sok lenne egy emberért”

Letartóztattak egy amerikai katonát Oroszországban, lopással vádolják

Múlt csütörtökön, Vlagyivosztokban vették őrizetbe a 34 éves férfit.