Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,25 Ft
Euró
391,84 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
61,993 $

Az igazi ok, amiért a Real Madrid Ramos után Varane kezét is elengedi

A Real Madrid ugyan tett ajánlatot a francia klasszisnak, az távolról sem volt olyan jó, mint amilyet szeretett volna a játékos.

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ramos és Varane is a Real Madrid játékosa maradhatott volna, ha rábólintanak az ajánlatra. A spanyol világbajnok legenda túl sokat várt, és amikor igent mondott, az ajánlat már nem volt az asztalon, ami után távoznia kellett, és a PSG játékosa lett.

Pár hét különbséggel a védelem másik legerősebb játékosát is elveszíti a Real Madrid, ami rövid távon még nagyon sokba kerülhet. Az ESPN-nek nyilatkozó Rob Dawson a forrásaira hivatkozva szintén azt mondta, hogy megszületett a megállapodás a Manchester United és a spanyolok között. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

Ennek értelmében Varane 41 millió euróért szerződik át, plusz 8,2 millió eurós kiegészítést foglaltak a szerződésben. Az üzlet értéke közel 50 millió euró, ami körülbelül 20 millióval marad el a várt összegtől, így a britek különösen jól jártak.

Az ESPN a cikkében arról is említést tett, hogy a MARCA szerint a madridi vezetőség amiatt engedi el Varane-t, hogy az érte kapott összeget felhasználják Mbappé megszerzésére. A francia védőnek 7,5 millió eurós fizetést ajánlottak, ami 2,5 millióval több a jelenlegi keresetéhez képest, de ő 12 milliót akart.

Tokió 2020: nehéz helyzetben a női kézilabda-válogatott az újabb vereség után

A PSG állítólag legalább 180 millió eurót kérne Mbappéért, aki továbbra sem akar hosszabbítani, de még mindig nincs szó arról, hogy a franciák meghallgatnák az ajánlatokat. Kontraktusa jövő nyáron lejár, és ha nem hosszabbít, ingyen távozhat.

Varane és Ramos távozása ellenére sem várható, hogy a Madrid új középhátvédet fog igazolni, már csak Mbappé miatt sem, így házon belül oldhatják meg ezt a kérdést Chust, Gila, Vallejo, Alaba, Nacho és Militao segítségével.

Feltételezések szerint Vazquezt amiatt tartották meg, mert az alacsony fizetése miatt olcsóbb opciót jelent, mintha egy új játékost szerződtetnének.