Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,62 Ft
Euró
390,81 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
60,290 $

Ancelotti érkezése nem sokat változtatott a helyzeten, továbbra is eladó a Real Madrid két sztárja

Mint minden nagyobb európai klub, úgy a Real Madrid sem éppen a legfényesebb napjait éli pénzügyileg, így mindenképpen szeretnének több játékostól is megválni.

Marco Verratti, a francia Paris Saint-Germain (j) és Isco, a spanyol Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében játszott mérkõzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2018. február 14-én. (MTI/EPA/Kiko Huesca)
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Két ilyen játékos van a Real Madrid keretében, akik bár korábban érinthetetlen státuszúnak tűntek, most mégis úgy tűnhet, hogy távoznak a klubtól: Raphael Varane és Isco. Ezen pedig Carlo Ancelotti érkezése sem változtatott.

Raphael Varane esetében várhatóan a Manchester Uniteddal fog születni egyezség, melynek értelmében a francia védő Angliába teszi át a székhelyét. Pontos átigazolási összegről nem tudni, de lapértesülések szerint akár 60 millió eurós üzletről is szó lehet. Soron kívül Egyenruhás ellen indult eljárás, miután a nyílt utcán bántalmazta élettársát

Isco esete sokkal érdekesebb, ugyanis pontos kérőről egyelőre nem hallani, ráadásul egy ideig arról lehetett hallani, hogy Carlo Ancelotti számolna a spanyol játékossal. Mint az AS arról beszámolt, az olasz mester visszatérése azonban nem változtatott e két játékos státuszán.

A Real Madrid éppen azon okból, hogy pénzt kell gyűjteniük játékoseladásokból, meg szeretne válni Iscótól, akinek azonban folyamatosan zuhan a piaci értéke, elsősorban a mellőzöttség miatt, már csak 18 millió euró környékére becsülik.

Isco fizetése a spanyol lap szerint évi 7 millió euróra tehető, amelyből kifolyólag sikerülne csökkenteni a blancók fizetési sapkáját. A Malagából érkezett játékos napjai így meg vannak számlálva, de maga is kijelentette, hogy megfelelő ajánlat esetén hajlana a távozásra.

Az AS szerint Ancelotti ráadásul az első nap személyesen beszélt Iscóval, hogy számolna vele a csapatban, a spanyol játékosnak ráadásul az olasz mester alatt volt a karrierének egyik csúcspontja: 106 mérkőzésen 17 gólt és 21 gólpasszt szerzett.

Egyelőre úgy tudni, hogy Isco azonban nem izgulja túl a helyzetet, ugyanis tudja, hogy amennyiben nem sikerül eladni ezen a nyáron, jövőre ingyen távozik – ezért is próbál annyira kétségbeesetten megszabadulni tőle a Real Madrid.

Videón a Bayern München és a Real Madrid fordulatos BL elődöntője

A Bayern München és a Real Madrid végül nem bírt egymással a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén Münchenben.