Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
68,028 $

Dancing with the Stars 2: Stana Alexandra formája több mint vonzó

A jelek arra mutatnak, hogy Árpa Attila táncpartnere is növelte a tétet, még erősebb formában lehet, mint az első évadban.

...svg content...Fotó: Instagram/Alexandra Kocse-Stana
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Stana Alexandra szintén meghatározó karaktere és táncosa volt a Dancing with the Stars első évadának. Egy nagy fordulatnak köszönhetőn hónapokon át vehetett részt a küzdelmekben, és egy olyan sztárt kapott, aki sokat fejlődött.

Győrfi Dániel végtelenül sok dicséretben fürdőzhetett, mivel összességében ő tette meg a legnagyobb utat. Ha megnézzük az első pár produkcióját, láthatjuk, hogy mekkorát fejlődött, és milyen szintű táncos vált belőle. Soron kívül Fotókon Orbán Viktor beszéde az óriási tömeg előtt a Békemeneten a Margitszigeten

Emellett végig áldozatos munkát végzett, motivált maradt, és óriási teherbírást mutatott. Alexandra mindent megtett azért, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a fiatal hírességből, és ez végül sikerült is neki.

Barta Sylvia szimplán fenségesen néz ki ebben a vörösben izzó ruhában

Sokan reménykedtek abban, hogy a profi táncbajnok ismét lehetőséget fog kapni, a Dancing with the Stars második szezonjában is. A hivatalos bejelentés napján kiderült, hogy ott lesz a mezőnyben, és az egyik legérdekesebb karakterrel dolgozhat együtt.

Lapozó: 1 2

A Real Madrid nyerte a Bajnokok Ligája döntőjét a Dortmund ellen

A Dortmund előtt nem egy nagy lehetőség adódott a Bajnokok Ligája döntőjében, amit végül a Real Madrid nyert meg.