Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,012 $

Micsoda csapat a Dancing with the Starsban: Tóth Andiék és Árpa Attiláék

Két olyan duó, akik valószínűleg a szokásosnál is nagyobb figyelmet fognak kapni a nézők által a Dancing with the Stars második évadában.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden okunk megvan arra, hogy nagyon izgatottan várjuk a folytatást, pontosabban mondva a DWS második szezonját. Már az első évad végén bejelentették, hogy a nagy sikerre való tekintettel 2021-ben jön a folytatás.

Rengetegen várják a rajt pillanatát, és miután már a bejelentéseken is túl vagyunk, az emberek még izgatottabbak, mert ismerjük a versenyzőket. A vártnak megfelelően az egész mezőny kicserélődött, bár a táncosok között vannak ismerős nevek. Soron kívül Videón a jelenet, ahogy megrángatják a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáját

Andrei Mangra is visszatért, aki az egyik legnagyobb figyelmet kapta az első évad alatt, és nemcsak Gabriela Spanic miatt. A közönség egyenesen odavolt értve, és a jelek szerint még inkább felturbózta a testét a folytatásra.

Stana Alexandra ugyancsak ott lehet a mezőnyben, és nem kérdés, hogy a női táncosok között ő kapta az egyik legnagyobb figyelmet. Mindketten szenzációs karakterek, és óriási tapasztalattal rendelkeznek.

Lapozó: 1 2

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.