Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,78 Ft
Euró
390,31 Ft
Font
456,30 Ft
Bitcoin
61,327 $

Leütöttek és megrugdostak egy férfit a Nyugatinál: őket keresi a rendőrség

Egyelőre ismeretlen tettesek miatt, garázdaság vétség gyanúja miatt folytat nyomozást a Budapest Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága.

Fotó: Police.hu
Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi még július 4-én, 22 óra 15 perc magasságában a Nyugati téri aluljáróban keveredett szóváltásba egy férfival a VI. kerületben.

A két férfi a szóváltást követően leütötte a harmadik, majd meg is rugdosták, pechjükre azonban az egész esetről felvétel készült, így tisztán látszik, hogy kik voltak az elkövetők. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

A BRFK VI. Kerületi Rendőrkapitánysága azt kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információkkal rendelkezik, értesítse a hatóságokat.

Ezt névtelenül megteheti a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.