Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,96 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
455,03 Ft
Bitcoin
57,259 $

Botrány a BL-selejtezőn, rendbontásba fulladt a győzelem

A Bajnokok Ligája második selejtezőkörében a PSV Eindhoven a Galatasaray csapatával csapott össze, amely nem csak a mérkőzésről marad emlékezetes.

Fotó: Twitter/PSV
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A holland együttes végül 5-1-es győzelemmel zárta a találkozót, így a Galatának kisebb csoda kellene ahhoz, hogy továbbjusson a BL következő selejtezőkörébe.

Az eindhoveni együttes azonban ugyan az eredményre büszke lehetett, a szurkolóira annyira nem, ugyanis ahogyan nézőtéri videókban is látszik, rátörtek a török szurkolókra – szúrta ki az Index. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Az egyik videón például látszódik, ahogy az előtérben egy apuka éppen próbálja kimenekíteni a kislányát, miközben javarészt fekete pólós holland ultrák kergetik, ütik és rúgják a Galatasaray drukkereit.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi bőszítette fel ennyire a holland szurkolókat, annyi azonban biztos, hogy a török ultrák fejvesztve próbálnak menekülni az agresszió elől.

A mérkőzés visszavágóját egyébként jövő héten fogják megrendezni a Galatasaray otthonában, ahova a hollandok magabiztos előnnyel érkezhetnek.

Szentkirályi Alexandra: „Egy újabb be nem tartott ígéret Karácsonytól”

A Fidesz főpolgármesteri jelöltje nagyon aktív a kampányában, melynek ideje alatt Karácsony Gergely hiányosságaira hívja fel a figyelmet.