18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Abszurd jelentek után szíven szúrta élettársát egy miskolci nő

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 28 éves nő ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt.

...svg content...Fotó: Unsplash/ Danilo Rios
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

A vádirat szerint a vádlott 2020. május hónap elején a kora délutáni órákban élettársával Miskolcon, közterületen italozott, majd hazafelé menet betértek egy presszóba, ahol a vádlott az élettársa távozása után még tovább maradt.

Mintegy fél óra múlva követte élettársát közös lakásukra. Amikor megérkezett, a férfi kérdőre vonta, hol volt addig, szidalmazta és kétségbe vonta élettársi hűségét. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Az élettársak között már korábban is voltak ilyen tárgyú veszekedések, de nem fordultak tettlegességbe, most viszont a férfi az asztalról felkapta a konyhakést és azzal a vádlott irányába szúrt, így megvágta a könyökének külső felszínét.

Ezután a vádlott kiment az udvarra, elszívott egy cigarettát, a házba visszamenve, szintén konyhakést vett elő, odament az élettársához, és közölte vele, hogy most már neki is van kése. A férfi azt mondta neki, hogy úgysem meri megszúrni, mire a vádlott a
13 cm pengehosszúságú késsel mellkason szúrta.

A sértett eszméletét vesztette, a vádlott fellocsolta, próbálta csillapítani a vérzést és értesítette a mentőket – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplém Megyei Főügyészség ugyeszseg.hu oldalon megjelent közleményében.

A szúrás következtében a sértett a szív szúrt sérülését szenvedte el, amely közvetlenül életveszélyes volt, kórházba szállítását követően életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

Az eredetileg emberölés kísérletét megvalósító cselekmény, önkéntes eredményelhárító magatartása folytán minősül enyhébben – hangsúlyozta az BAZ megyei főügyészség a közleményben.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .