Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,21 Ft
Euró
385,13 Ft
Font
451,94 Ft
Bitcoin
67,377 $

Razziáztak a rendőrök Siófokon, több embert is előállítottak

Megvolt az év egyik első nagy razziája Siófokon, melyet a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség és a társszervezetek munkatársai hajtottak végre.

...svg content...Fotó: Police.hu
Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

A Police.hu közleménye szerint a rendőrök szombat este 20 óra és vasárnap hajnal 4 óra között összehangolt rendészeti és bűnügyi ellenőrzéseket hajtottak végre Siófokon, azon belül is a közkedvelt Petőfi sétányon.

Mint jelezték, a művelet célja elsősorban a jogsértő cselekmények elkövetésének ellenőrzése, felderítése, megakadályozása, valamint megszakítása volt. Soron kívül Minimálisan javult, továbbra is stabil Robert Fico állapota

Ennek keretében végül a sétány területén és a környező utcákon több mint 300 főt igazoltattak, közülük 11 főt állítottak elő elfogatóparancs, bűncselekmény elkövetésének gyanúja vagy szabálysértési eljárás azonnali lefolytatása miatt.

A rendőrök végül két fővel szemben garázdaság, egy esetben pedig kábítószer birtoklása miatt léptek fel, valamint két elfogatóparancs alapján körözött személyt is elfogtam. Ezen felül három ittas járművezetővel szemben is intézkedtek.