Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

A „viharvadász” Tilla videóra vette, mekkora viharba keveredett a Balaton középén

Igen komoly vihar volt a Balatonon szombaton, ami miatt gyakorlatilag lehetetlenné váltak a szabadtéri események megrendezése.

Fotó: Instagram/Till Attila
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Majkáék sem jártak jól, miután szombat este csináltak volna nagy bulit Siófokon, de közbeszólt az időjárás. Ez pedig nem játék, amikor valami ekkora erővel csap le a természet, és odakint a vízen még inkább érezni lehetett az erőt.

Tilla, a TV2 másik nagy sztárja is Balatonon, Siófokon tartózkodott, és olyasvalamiben volt része, amiben ezelőtt talán még soha. Lecsapott a vihar, amikor épp a Balaton közepén hajózott, és videót készített az eseményekről. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Ugyan hideg nem volt, a szél nagyon erős fújt, miközben a láthatóságra sem mondhattuk azt, hogy ideális. Olyan erősen fújt a szél, hogy nemigazán lehetett hallani Tillát, aki élvezte a „viharvadászatot.”

Megjelent Tóth Andi új dala, ami nem túl vidám, mégis különleges

Amikor már a part sem látszik, a vihar pláne komolynak mondható. Márpedig nem lehetett látni, és ez a videóból is látszott. Kész csoda, hogy Tilla fején maradt a sapkája, erőteljesen küzdött az elemekkel.

Lapozó: 1 2