Ítéletidő fogadta Majkáékat Siófokon, így nehéz koncertezni (videó)

Fotó: Instagram/Majoros Péter
not image

Hujber Dávid

2021. július 17. - 23:00

Az ország különböző pontjain viharos idő hátráltatta a nyaralni vágyókat, és ez Siófokon sincs másképp, ahol ma Majkáék lettek volna a fellépők.

Időről időre az emberek amiatt panaszkodnak, mert nincs elég meleg, majd amikor beköszönt a nagy kánikula, hirtelen sokan esőért imádkoznak. Amikor megjön az eső, akkor az a baj, amikor meleg van, akkor meg az…

Néha nincs igazi átmenet, és elemi erővel csapnak le a viharok, amik könnyen darabokra tudnak szedni egy bulit. A hosszú évek alatt Majka már sok időjárási tényezővel találkozhatott, amik közül a vihar nem a legjobb barátja.

Olyannyira nem, hogy amikor ilyen durvák az időjárási körülmények, egyszerűen nem lehet mit tenni. Sokatmondó az a felvétel, amit Majkáék készítettek Siófokon, közvetlen azután, hogy hatalmas bulit csináltak Szolnokon.

Szolnokon még szerencséjük volt, nem szakadt rájuk az ég, addig Siófokon fordult a kocka, méghozzá olyannyira, hogy az ember azt hinné, filmforgatáson találta magát, pedig nem, ez sajnos a valóság, egy valós viharral.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.