Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Victoria Beckham teste 47 évesen is álomszerű

Szép lassan 50 esztendős lesz David Beckham felesége, de az idő továbbra sem látszik rajta, még mindig az egyik legvadítóbb sztár.

Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Néha, amikor ezeket a cikkeket írjuk, kicsit elgondolkodtató, hogy milyen gyorsan telik az idő, mivel mintha csak tegnap lett volna, amikor ezekről a sztárokról olvasgattunk a bulvármédiában, miközben a húszas éveikben jártak.

Könyörtelenül gyorsan eljár felettünk az idő, de vannak, akiken ez nemigazán látszik, és Victoria Beckham egyértelműen közéjük sorolható, káprázatos formát mutat. Persze egyesek szerint túlságosan vékony, de ez ízlés kérdése. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

David és Victoria 1999-ben házasodtak össze, azóta nagy családot alapítottak, négy gyermekük van, akik imádják a szüleiket. Sok-sok pletyka jelent meg a sztárduóról az évek alatt, ám továbbra is elválaszthatatlanok.

Vasvári Vivien ebben a bikiniben igyekszik barnulni a nagy hőségben

Ennél fontosabb nincs, kivéve az egészséget, és mindketten boldogok, miközben igyekeznek formában maradni. Victoria a szüléseket követően is rendre bombaformában volt, ami ugyancsak bejárta a bulvársajtót.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.