Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Sportszerű gesztus Messitől: leállította az ellenfelet gyalázó csapattársat

Az argentin legenda, Lionel Messi hatalmas sportszerűségről tett tanúbizonyságot a Copa america múlt heti, Argentina győzelmével záruló döntőjét követően.

A 138-adszor válogatott argentin Lionel Messi (k), miután gólt rúgott a Copa America dél-amerikai labdarúgó-bajnokság csoportkörében játszott Argentína-Bolívia mérkőzésen a brazíliai Cuiabában 2021. június 28-án. MTI/AP/Bruna Prado
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A 2014-es VB-t és három Copa Americát is a döntőben elbukó Lionel Messi nem tudta elrejteni érzelmeit, miután múlt vasárnap hajnalban a bíró lefújta a mérkőzést a Maracana Stadionban.

A 34 éves játékos történelmi győzelem részese volt, de még így is volt ideje arra, hogy megvigasztalja egykori barcelonai csapattársát, Neymart a meccset követően. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A Planet Football szúrta azonban ki egy Twitterre feltöltött videóban, hogy az ünneplés közepette az Atletico Madridba tartó Rodrigo De Paul, aki a gólpasszt adta Angel Di Maria győztes góljánál, egy, a brazilokat gúnyoló dalt akart elkezdeni énekeltetni a többiekkel.

Látható, ahogy az elején még Messi – aki azért a Kolumbiai elleni elődöntő tizenegyespárbajánál ellőtt egy hasonlót – még együtt kántál a többiekkel, de gyorsan lehervad a mosoly az arcáról és jelzi csapattársának, hogy vegyen vissza.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.