Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,76 Ft
Euró
385,34 Ft
Font
450,93 Ft
Bitcoin
70,146 $

Elutasította a Dortmund a BL-győztesek első ajánlatát Erling Haalandért

A Borussia Dortmund nem szívesen válna meg ezen a nyáron a csapat norvég gólvágójától, Erling Haalandtól, legfeljebb csak megfelelő ajánlat esetében.

...svg content...Jules Kounde, a Sevilla (j) és Erling Haaland, a Borussia Dortmund játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének visszavágó mérkõzésén Dortmundban 2021. március 9-én. MTI/EPA/Getty Images/Lars Baron
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A Sky Sports értesülései szerint a Chelsea hivatalosan is megtette az első ajánlatát a norvég támadóért, ám ezt a dortmundi egyesület visszautasította. Úgy tudni, a londoni kékek pénz mellett Tammy Abraham vagy Callum Hudson-Odoi játékjogát is bele akarták vonni az üzletbe.

A Dortmund azonban visszautasította ezt a konstrukciót, ugyanis nem kívánnak megválni értékes támadójuktól ezen a nyáron. A Chelsea számára továbbra is Haaland az első számú célpont, ám egy belső forrás szerint „lehetetlen küldetéssel” néznek szembe jelen pillanatban. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Thomas Tüchel ugyan rendesen összeszedte a Chelsea-t, egészen Bajnokok Ligája győzelemig vezette a csapatot, ám a német menedzser nem volt maradéktalanul elégedett a klasszikus kilencesként bevethető játékosaival.

Tammy Abraham nem tudta meggyőzni Tüchelt arról, hogy kezdő legyen, Timo Werner pedig bár a számok alapján meglehetősen korrekt szezont hozott, az interneten már-már mémmé váltak azok a helyzetek, amiket a kapu torkából is képes volt olykor kihagyni.

Olivier Giroud, akinek játékstílusa merőben eltér a klasszikus kilencesétől, pedig szinte biztosan távozik az angol fővárosból és az AC Milanban fogja folytatni a pályafutását. Tüchel éppen ezért mindenképpen szeretne középcsatárt, amire a pénzt sem sajnálná.

Erling Haaland a fő célpont, a Dortmund azonban nem szeretné még egy kulcsjátékosát elveszíteni, miután a Manchester Unitednak sikerült megállapodnia Jadon Sanchóval, amelyet napokon belül bejelenthetnek hivatalosan.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.