Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Ő Gelencsér Timi volt táncpartnerének új versenyzője a Dancing with the Stars 2-ben

Hegyes Berci nagyon szerencsés, egy újabb kiváló tanítványt kapott, aki a DWS egyik nagy esélyese lehet a következőhó hónapokban.

...svg content...Fotó: Instagram/Nagy Réka
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szerda egy nagy és látványos hivatalos TV2-es sajtóeseményen hullott le a lepel a Dancing with the Stars második évadának szereplőiről. Egyértelmű volt, hogy a sztárok közül mindenki új lesz, és senki nem térhet vissza az előző szezonból versenyzőként.

Szintén borítékolható volt, hogy lesznek profi táncosok, akik újra szerepet vállalhatnak, és a második évadban is esélyt kapnak arra, hogy eljussanak a döntőig. Berci nagy kedvenc lett Timi oldalán, ráadásul komoly fölénnyel nyerték meg a versenyt. A fiatal fiú most újra főszerephez juthat, nem is akárki oldalán. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Nagy Rékát fogja tanítani, aki szintén hatalmas népszerűségnek örvendhet. A modell, televíziós személyiség és színésznő hatalmas kihívás előtt áll, de mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy jól szerepeljen.

„Egy hihetetlen kaland kezdődik, egy fantasztikus ember oldalán.” – írta a posztjában Réka az Instagram oldalán, melynek jelenleg közel 40 000 követője van, ami a műsor ideje alatt ennek sokszorosát érheti el.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.