Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Mostantól korlátozhatják a szülők gyermekeik Xboxon való mikrotranzakciós költéseit

Az Xbox konzolokra érkezett legújabb frissítés a szülők kontrollját helyezi előtérbe, ugyanis egy olyan funkciót implementáltak a rendszerbe, mellyel szabályozható, mennyit költenek el a gyerekek egy adott játékra.

Unsplash
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az Xbox mobil appján keresztül a szülők ezentúl bármikor hozzáadhatnak pénzt gyermekeik virtuális számlájához, amit folyamatosan, akár valós időben ellenőrizhetnek – olvasható a Gamespot cikkében.

Ha a gyereknek nem lenne elég a költésre szánt összeg, akkor kérhetnek is a szülőktől plusz kreditet, ehhez csak a „vásárlás kérése” menüpontra kell kattintaniuk, ahol megadhatják az összeget, valamint azt, mire szeretnék fordítani a pénzt. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

A szülőnek nagyjából egy hete lesz arra, hogy elfogadja vagy elutasítsa a kérést, ha ennyi idő elteltével sem nyom rá egyik opcióra sem, akkor utóbbi érvényesül automatikusan.

A beállításokban 10, 15, 25, 50, 75 és 100 dollárt küldhetnek a szülők az appon keresztül az Xbox-fiókra, és ha észreveszik, hogy túlságosan megugrott a gyerek költekezési kedve, bármikor zárolhatják az accountot.

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.