Dollár
428,97 Ft
Euró
420,81 Ft
Font
478,31 Ft
Bitcoin
19,483 $

Mégsem lesznek mikrotranzakciók a Crash Bandicoot 4-ben

not image

Kulcsár Péter

2020. július 5. - 07:24

Minden idők egyik legjobb platformer-trilógiájának folytatásában egészen biztosan nem kell egy fillért sem kiadnunk különféle játékelemekért.

Minden idők egyik legjobb platformer-trilógiájának folytatásában egészen biztosan nem kell egy fillért sem kiadnunk különféle játékelemekért.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

A 22 év után érkező negyedik epizódot a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy remasterért felelős Toys for Bob fejlesztői stúdió készíti, akik rengeteg időt, energiát, és ami még fontosabb, szeretetet fektettek az újragondolt verzióba.

Nemrég olyan pletykák röppentek fel a Crash Bandicoot 4: It’s About Time-mal kapcsolatban, hogy a játékban mikrotranzakciók lehetnek majd, azaz valódi pénzért vehetjük csak meg az egyes skineket.

https://liner.hu/ujabb-reszletek-derultek-ki-a-crash-bandicoot-4-rol/

A feltételezéseket a Microsoft Store-ra feltöltött listázásra alapozták, amelyben az áll, hogy a game tartalmazhat alkalmazáson belüli vásárlási opciókat.

A Toys for Bob azonnal reagált a híresztelésekre a Twitteren, amelyben megírták, hogy semmiféle mikrotranzakciók nem lesznek a játékban, a bonyodalmakat valószínűleg a Totally Tubular Skin csomag okozhatta, amelyet a webáruházban külön tételként tüntettek fel.

A játékfejlesztő stúdió a félreértés tisztázása után bejelentette, hogy a szóban forgó kozmetikai kiegészítőket nemcsak az előrendelők, hanem a digitális verziót választó gamerek is meg fogják kapni.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.