Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,91 Ft
Euró
384,10 Ft
Font
450,94 Ft
Bitcoin
68,851 $

Dancing with the Stars 2: Tóth Andi már most imádja

Andi is az indulók között szerepel, és tekintve, hogy milyen erős előadó képességgel rendelkezik, mekkora a rajongótábora, és ki lesz a partnere, komoly esélyei lehetnek.

...svg content...Fotó: Instagram/Dancing With The Stars
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A liner.hu az elsők között számolhatott be a TV2 nagy bejelentéséről, amit élőben sugároztak a TV2Play oldalán este 8 órás kezdettel. A versenyzők rendkívül látványosan érkeztek meg, luxusautókkal hozták el őket a hajóhoz, ahol az esemény zajlott.

Tóth Andi is a versenyzők között lesz, akárcsak például Dobó Kata. Ha valaki azt gondolta, hogy a TV2 nem fogja felülmúlni az első évad mezőnyét, tévedett, mert most még több nagyobb név csatlakozott, akik között legendák is találunk. Soron kívül Magyar Péter kész lenne bevezetni az eurót Magyarországon

Kata elmondta, nem tudott ellenállni, amikor felkérték, míg Andi már az első évad során jelezte, hogy neki ez „kell.” A mezőny rettentő erősnek tűnik, már most sajnálnánk, ha bárki kiesnek közülük, márpedig heti szinten egy páros búcsúzni fog.

Azzal mindenki egyetért, hogy a csapat remek lesz, nagyszerű karakterek alkotják a csapatot, így nem kérdés, hogy a hangulatra sem lesz panasz. Andinak bőven van tapasztalata abban, milyen amikor hosszú heteken át intenzíven kell gyakorolni valamire, de ez most teljesen más lesz.

Lapozó: 1 2

Szijjártó Péter nagy bejelentéssel kezdte a hetet: „Megvan a következő magyar űrhajós”

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter nagy bejelentéssel kezdte a hetet, ugyanis elárulta, megvan a következő magyar űrhajós.