Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,80 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
457,88 Ft
Bitcoin
60,896 $

Dancing with the Stars 2: hatalmas bejelentések, itt az új mezőny, Tóth Andi is elindul

A TV2 a korábbi bejelentésnek megfelelően szerda este fontos információkat közölt a Dancing with the Stars második évadáról, aminek indulása már nincs messze.

Fotó: Instagram/Dancing With The Stars
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tavaly nyár után indult útjára a Dancing with the Stars első évada, ahol sztárok méretették meg magukat a táncparketten. Egy igazi világsztárt is meg tudott győzni a TV2 vezetősége Gabriela Spanic személyében, aki egészen a döntőig jutott.

A nagy finálét Gelencsér Timi és Hegyes Berci nyerte, méghozzá óriási fölénnyel. Az amatőr táncosoknak hétről hétre kellett felkészülniük, mellettük profi táncosokkal. Rendkívül intenzívek voltak ezek a hónapok, ráadásul a TV2 élőben forgatta le az adásokat, amik így még különlegesebbek voltak. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Új autóval állított be Majka odahaza, látványos darab

Hamarosan a második évadot is útjára indítják, természetesen új sztárokkal, akik életük talán legnagyobb kalandjának vághatnak neki, főleg azok, akik hosszú heteken át maradnak majd versenyben a nézői szavazatok által.

A bejelentéseket a két műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezette fel. Egy hajón jelentették be a nagy eseményt, míg a versenyzők 12 különleges autóval érkeztek meg a táncosok mellé, akik közül többen az előző évadban is szerepeltek.

Az első versenyző Demcsák Zsuzsa, aki egy cabrio Ferrarival érkezett meg, majd jöttek a többiek: Kempf Zozo, Nagy Réka, Cooky, Dr. Hevesi Krisztina, Kamarás Iván, Metzker Viktória, Kinizsi Ottó, Tóth Andi, Árpa Attila, Dobó Kata.

Párosok:

Demcsák Zsuzsa-Suti András

Kempf Zozo-Keresztszegi Ramóna

Nagy Réka-Hegyes Bertalan

Cooky-Szécsi Debóra (Cooky felesége)

Dr. Hevesi Krisztina-Baranya Dávid

Kamarás Iván-Mikes Anna

Metzker Viktória-Márki Norbert

Kinizsi Ottó-Szőke Zsuzsanna

Tóth Andi-Andrei Mangra

Árpa Attila-Stana Alexandra

Dobó Kata-Köcse György

Kozma Dominik az utolsó versenyző, aki Japánból jelentkezett be, mivel a tokiói olimpián vesz részt. Táncpartnere Lissák Laura lesz, aki az első évadhoz hasonlóan sportolót kap maga mellé.

Az egyelőre titok övezi, hogy kik lesznek a zsűri, és pontosan mikor veszi kezdetét a második évad.